Printre cele câteva oferte eMAG amintite în materialul de față veți descoperi și un cooler pentru procesor cu nota 4.93 din 92 de review-uri și nu face parte din categoria entry sau best-buy.

1. Amazfit Falcon 👈🖱️

 

🔺Ceas din segmentul premium ca preț, specificații și probabil, ca experiență de utilizare

Amazfit are ambiții serioase, iar Amazfit Falcon este propunerea sa în segmentul smartwatch-urilor din categoria premium. Prețul său poate fi redus cu 10% prin codul extraelectro.

Are corpul din titan, iar ecranul a fost protejat cu sticlă de safir. Rezistența la apă este de tip 20 ATM, iar localizarea se face pe formatul dual-band și cu acces la 6 sisteme de poziționare prin satelit. Recunoaște peste 150 de moduri de sport și au adus ceva tehnologie la interior pe partea de fitness, monitorizare etc.

2. Cooler procesor Noctua ND-D15 👈🖱️

🔺Este la cel mai bun preț din istoricul său

Prin extraoferte se obține o reducere de 15%. A strâns nota 4.93 din…, 92 de review-uri (destul de multe pentru ce tip de produs discutăm). Se potrivește cu procesoare de la Intel și AMD.

3. Lenovo Thinkpad T14 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai apreciate serii de laptopuri din toate timpurile

Este un laptop de 14 inci ce face parte din seria ThinkPad. Integrează un procesor Intel Core i7-1260P cu 12 nuclee ce urcă până la maxim 4.7 GHz, 16 GB memorie RAM de tip DDR4 și suport de până la maxim 48 GB, SSD de 512 GB. Difuzoarele au certificare Dolby Audio, iar sistemul de operare preinstalat este Windows 11 Pro. Cântărește 1.32 kg și atinge 17.9 mm în talie.

Prin codul electro se obține o reducere de 10% față de prețul afișat.

4. Priză cu termostat 👈🖱️

🔺Are nota 4.55 din 22 de review-uri

Este un produs util și se potrivește pe o sumedenie de scenarii de utilizare. Are și funcționalități smart și permite control vocal prin Amazon Alexa sau Google Assistant. Permite setarea temperaturii pe zile, intervale orare, control de la distanță, funcție anti-îngheț etc.

5. Televizor LG cu diagonala de 217 cm și reducere de 10% 👈🖱️

🔺Cel mai mare LED NanoCell din oferta LG

extralg aduce o reducere de 10% pentru acest smart TV. Îl găsiți și în diagonale de 108 cm, 139 cm, 164 cm și 189 cm, pe lângă cea de 217 cm listată. Folosește un panel QNED, un fel de răspuns la QLED-ul Samsun din partea LG. Rata de refresh este la 100Hz și încorporează tehnologii precum VRR, ALLM, GameGenre și are compatibilitate cu AMD FreeSync.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.