Am făcut o listă cu 5 oferte eMAG pe care le consider interesante. Veți regăsi și unul dintre cele mai puternice smartphone-uri mid-range lansate în 2023, testat și de către noi.

1. Boxă portabilă A+ de 60W RMS 👈🖱️

🔺Produsele de sub acest brand sunt cunoscute pentru raportul preț / specificații

Prin codul electro se obține o reducere de 20% față de prețul afișat. Nu cred să fie altă boxă portabilă cu o putere declarată de 60W RMS în aceeași zonă de preț. M-am uitat la recenzii și am văzut că așteptările sunt setate cumva cam sus. Este clar că dacă vrei o petrecere cu 20 de persoane și să asculți muzică la maxim nu-i recomandată, mai degrabă să se audă ceva în fundal de conversație.

2. Cel mai ieftin televizor LG pe diagonala de 164 cm 👈🖱️

🔺webOS este sistemul de operare proprietar adus de către LG pe smart TV-urile sale

Este unul dintre cele mai ieftine televizoare de 164 cm, indiferent la ce brand ne uităm în portofoliul curent de produse. Are nota 4.59 din 17 review-uri, iar codul lgtv aduce o reducere de 10% față de costul afișat. Face parte din generația 2023, rulează webOS 23 și are certificare HDR10 pentru display + o sumă de tehnologii implementate (ALLM, HGiG, Game Optimizer etc).

3. HP Omen 16 cu AMD Ryzen 9 6900HX și NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 👈🖱️

🔺HP Omen 16 este o alegere inspirată în bugetul alocat

Prin codul electronics se activează o reducere de 15%. Așa se ajunge la prețul pe care l-a avut de Black Friday. Punctele sale PRO sunt date de către procesorul AMD Ryzen 9 6900HX cu 8 nuclee ce urcă la 4.9GHz și a fost dezvoltat pe 6nm, placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti cu 8 GB GDDR6, display-ul IPS de 16.1 inci are refresh la 144Hz, 16 GB memorie RAM DDR5, difuzoare stereo tunate de către Bang & Olufsen, 1 x HDMI 2.1, slot pentru cardurile SD, Windows 11 Home preinstalat.

4. OnePlus Nord 3 cu 16 GB RAM și 256 GB stocare 👈🖱️

🔺Probabil, cel mai puternic smartphone mid-range lansat în 2023

Review-ul complet îl descoperiți aici. L-am recomandat de multe ori și acum a ajuns din nou la un preț atractiv. Prin codul electronice se obține o reducere de 10%. Nu mai insist pe punctele PRO, toate detaliile sunt în review.

5. Tocător de crengi și resturi vegetale 👈🖱️

🔺Are nota 4.40 din 43 de review-uri

Și aici se activează o reducere de 10% prin codul extraoferta. Așa ajunge a fi la cel mai bun preț din istoricul său. Mi se pare că se potrivește la fix pentru cei ce stau la casă și au și ceva grădină cu copaci. Mă rog, asta și dacă nu au reușit a aranja până acum la aproape mijloc de decembrie. În weekend prin satele românești începe primul episod din marea sacrificare. Nu?

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.