Diverse

Alfawise este un brand propriu al retailerului chinez Gearbest ce se remarcă printr-o gamă variată de produse utile în foarte multe situaţii, iar de cele mai multe ori acestea vin cu un raport calitate – preţ foarte bun.

Eu am de la acest brand un aspirator vertical fără fir, modelul Alfawise AR182BLDC. Acesta nu se mai comercializează în acest moment, însă după câteva luni de utilizare pot spune că se descurcă bine (este un aspirator pentru întreţinere, nu are o putere foarte mare de aspirare, însă este comod şi foarte uşor de utilizat).

Pe site-ul gearbest.com găsiţi o pagină dedicată device-urilor Alfawise, una în care veţi găsi multe produse interesante. Am selectat 5 astfel de exemple:

Periuţă de dinţi electrică Alfawise SG + 5 rezerve – 16.99 dolari + transport / 4.99 dolari + transport;

Smartwatch cu display color şi senzor pentru puls Alfawise S16 – 23.99 dolari + transport;

Cameră video de securitate cu night vision şi rotire la 360 de grade Alfawise N816 – 28.99 dolari + transport;

TV Box de buget Alfawise S95 – 30.99 dolari + transport;

Aspirator inteligent cu autonomie de până la 2 ore Alfawise V8S – 99.99 dolari după aplicarea codului cupon GB-AFDSVS + transport.

La nivel de transport v-aş recomanda Priority Line, veţi primi astfel device-urile direct acasă prin curier fără alte costuri suplimentare (TVA sau costuri vamale).

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.