Am făcut o listă cu 5 produse ce mă interesează în mod deosebit de Black Friday 2021. Mi se pare că reducerile sunt bune și se potrivesc pe ce am nevoie în perioada următoare. Le-am pus în secțiunea Favorite, dar sunt sceptic că voi reuși să mă mișc destul de repede ca să le achiziționez pe fiecare în parte. M-aș mulțumi și cu 2 – 3 din 5.

1. Mașină de găurit Bosch – 299 lei de la 469.99 lei;

Nu sunt deloc specialist în ce privește bricolajul, dar nu ești român adevărat dacă nu ai o bormașină prin casă. Glumesc. Totuși, mi se pare utilă și în loc să apelez când este cazul la câte un amic mai bine pun mâna și bormașina și încerc să fac singur.

Am văzut că eMAG a pus produsul ăsta drept cap de listă, știu ei ceva și vor să ne transmită. Românul s-a născut meșter!

Ce șanse cred că am să prind această ofertă? 10%;

2. Dronă DJI Mini 2 Fly More – 1999 lei de la 2899 lei;

Am spus de la bun început că îmi doresc o dronă, deși habar nu am să o folosesc și tare îmi este că de la prima utilizare se alege cu o lovitură de se duce direct la coșul de gunoi (unul special gândit pentru electronice, bineînțeles). Sunt multe recenzii pozitive și este best-buy la 2899 lei, la 1999 lei deja o să fie mare agitație pe acest produs.

Ce șanse am să prind această ofertă? 5%;

3. Sistem mesh TP-Link Deco X60 – 679 lei de la 2079 lei;

Mi se pare a fi un preț atractiv. Reducerea conform eMAG este de 67% , iar la 679 lei mi se pare un mesh pe Wi-Fi 6 de-a dreptul excelent. Folosesc un mesh TP-Link, dar mi-aș dori să fac pasul spre unul cu Wi-Fi 6, iar modelul TP-Link aș spune că vine cumva la fix.

4. Samsung Galaxy Buds Live;

Înțeleg că vor fi aduse la 299 lei. Vreau să le fac cadou, sunt căștile mele de tip daily driver și le recomand celor interesați. Au aplicația pentru iOS, Android și…, Windows. ANC-ul funcționează neașteptat de bine pentru astfel de căști, autonomie decentă etc.

5. Periuță de dinți Oral-B;

Vreau să o fac cadou și pe aceasta. Am citit că prețul ar ajunge la aprox. 500 lei – reducere de 59% din prețul de listă.

Dacă este un produs ce puteți spune că vă interesează, aveți secțiunea de comentarii la dispoziție.

Categorii: diverseopinie

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.