Accesorii inteligente

În articolul de aici ați putut afla detalii legate de pachetul Bosch Condens 7000i W și termostatul inteligent EasyControl CT200 pe care le găsiți la ofertă până la sfârșitul lunii octombrie.

Am selectat 5 puncte PRO pentru centrala cu condensare Bosch Condens 7000i W:

  1. Termostatul EasyControl CT200 este inclus în pachet

Pentru cei ce achiziționează centrala termică Bosch Condens 7000i W până pe 31 octombrie 2018 primesc Bonus termostatul EasyControl CT200. Acesta este fabricat din sticlă și carcasă din plastic masiv fără lipire și activează lumini periferice ambientale în funcție de mesajul de stare al echipamentului. Se controlează prin gesturi touch și are funcția de detectare a prezenței. În acest fel sesizează automat momentul în care consumatorul ajunge în locuință.

  1. Posibilitatea de a controla centrala printr-o aplicație dedicată instalată pe smartphone (Android și iOS)

Sunt oferite diagrame explicite legate de consumul de combustibil, iar încălzirea poate fi controlată printr-un senzor dedicat sau prin conexiunea Wi-Fi la un serviciu meteorologic online.

De asemenea, consumatorul are la dispoziție funcția de previziune și programare ceea ce îi permite setarea centralei pe timpul concediului prin reducerea încălzirii în această perioadă și pornirea echipamentului înainte de sosirea acasă.

  1. Designul

S-ar putea să spuneți că nu este un element cheie, dar Bosch Condens 7000i W își dorește să-i mulțumească și pe cei mai pretențioși. Aș spune că avem un design exterior inovativ, modern, cu carcasa de sticlă robustă de culoare albă. Interfața este simplă și clară, cu ecran LCD si butoane.

  1. Versatilitate

Bosch Condens 7000i W este o centrală ce sosește în 6 variante de putere, de la 20 – 42 kW. Modelul de 25.1 kW ce costă în jur de 5000 lei este recomandat pentru încăperi de până la 230 mp. Centrala produsă de către compania germană funcționează fără probleme și cu sistemele de încălzire în pardoseală.

  1. Tehnologie

Bosch este liderul pieței de profil, iar Condens 7000i W este vitrina tehnologică. Dispune de cele mai noi tehnologii în domeniu (pompă de circulație LowEnergy optimizată electronic, supraveghere prin electrod de ionizare și ventil magnetic, clasă de eficiență energetică A atât pentru încălzire, cât și pentru preparare apă caldă menajeră etc). Clasa de eficiență devine A+ pentru gama Condens 7000i W în combinație cu automatizarea cu conectare la internet EasyControl CT200 și capetele termostatate pentru radiator.

Ca și concluzie Bosch Condens 7000i W + termostatul EasyControl CT200 formează un combo de luat în calcul pentru o eventuală achiziție, fix înainte de sezonul rece.

Mai multe detalii și în materialul video:

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.