Înainte ca proiectorul Epson CO-FH02 să ajungă pe mâinile lui Darius pentru review, a sosit și la mine. L-am folosit câteva zile și țin să evidențiez câteva puncte PRO pentru acest produs. 

Pot să spun din start că a fost o surpriză plăcută, iar pentru suma plătită oferă o experiență de utilizare la cote superioare. 

  1. Android TV preinstalat

Android TV preinstalat pe proiectorul Epson

Unul dintre elementele care mă făceau de multe ori să nu pornesc proiectorul, deși am unul capabil să redea conținut 4K, era și este și acum dat de faptul că trebuia să-l conectez la o sursă de conținut. 

Epson a avut grijă de asta, iar cu Android TV la pachet – Epson CO-FH02 te scapă de această grijă. Ai toate serviciile de streaming la un click distanță. Poți să-l pornești de câte ori ai chef să vizionezi conținut pe o diagonală cu adevărat mare. 

  1. Luminozitate înaltă 

Luminozitatea înaltă permite utilizarea și în condiții cu ceva lumină ambientală

De obicei, când vrei să folosești un proiector cauți să fie mai întuneric în cameră, luminozitatea fiind o problemă. Calitatea imaginii de la Epson-ul testat de către noi se află la cote înalte, iar luminozitatea este mare pentru un astfel de produs. Culorile sunt bine reprezentate, chiar intense pentru un proiector video de la care te-ai aștepta la cu totul altceva, mai ales în categoria de preț de sub 2500 lei. 

  1. Ușurință în instalare și utilizare 

Accesoriile pe care le găsiți în cutie

A fost conceput din start să fie ușor de instalat și utilizat de către cei cu mai puține cunoștințe tehnice. Ai în pachet tot ceea ce trebuie, iar cele două telecomenzi deși te pot ușor speria în etapa inițială au rostul și funcțiile lor, clar definite. 

  1. Conectivitate bună 
Proiector Epson CO-FH02

O parte din conectivitatea adusă de Epson CO-FH02

Este un proiector cu Android TV, conectivitatea Wi-Fi în standardele a/b/g/n/ac, dual-band pe 2.4 și 5 GHz, bluetooth (prin dongle-ul cu Android TV), HDMI, USB-A 2.0, USB-B. Are și un difuzor de 5W, dar pentru o experiență audio desăvârșită nu te bazezi pe proiector. Poți să conectezi un subwoofer + o pereche de boxe etc, în funcție de preferințele fiecăruia. 

  1. Raport preț / specificații / experiență de utilizare
Proiector Epson CO-FH02

Așa arată un proiector best-buy în categoria sa de preț

De fapt, aici stă cheia acestui produs. Oferă multe pentru prețul afișat. Costă 2199 lei într-un magazin online local și cu greu poți găsi o alternativă mai bună la nivel de specificații, dar mai ales ca și calitate a imaginii afișate + nu mai zic și de experiența Epson în domeniu. 

Acest articol este susținut de către Epson. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.