Cred că prin multe bucătării și-a făcut loc și un robot de bucătărie. Am făcut o mică căutare pe eMAG și am selectat 5 unități ce au primit feedback bun din partea celor ce au cumpărat un astfel de produs. 

Nu cred că are rost să insist pe funcțiile unui robot de bucătărie. Prețurile variază de la 2 – 300 lei și ajung până la peste 6000 de lei. Am selectat dintre produsele cu peste 100 de recenzii. 

1. Robot de bucătărie Bosch MUM58720

Are consum de 1000W, bol din oțel inoxidabil de 3.9 litri, blender de 1.25 litri, posibilitatea de a alege din 7 viteze + impulse. A strâns nota 4.64 din peste 170 de evaluări. Include un set pentru patiserie, dispozitiv pentru feliere / răzuire cu 3 discuri, iar în pachet este inclusă și o geantă de transport. 

Un element inedit este brațul Easy ArmLift ce se acționează la ridicarea unui buton și accesoriile pentru aluat pot fi schimbat facil. 

2. Robot de bucătărie Tefal Masterchef Grande 

Aici deja discutăm de altă ligă. Costă peste 3000 lei, chiar și cu reducerea de 15% aplicată în această perioadă. A strâns nota 4.58 din peste 110 review-uri. Consumul de energie ajunge până la 1500W. Bolul este mai mare, de 6.7 litri și include 6 accesorii. Și aici discutăm de un produs gata conceput pentru preparate din domeniul patiseriei. Realizează o mișcare planetară dublă de mixare, iar finisajele sunt din segmentul premium, așa cum este și prețul său. 

3. Robot de bucătărie Bosch MCM3200W

Cred că este și vedeta vânzărilor. A obținut o evaluare medie de 4.55 din 251 de recenzii. Principaul său punct PRO este prețul, costă o fracțiune din Tefal Masterchef Grande, dar și funcțiile & capacitatea sa sunt mai limitate. 

Consumul de energie ajunge la 800W, bolul are 2.3 litri, iar blender-ul are 1 litru și poți selecta între 2 viteze. Și aici sunt incluse mai multe accesorii. Vasul de mixare este din plastic transparent, îndeplinește peste 30 de funcții (îl ajută și cuțitele incluse). 

4. Robot de bucătărie Bosch MCM3501M 

Este cu 100 lei mai scump față de modelul de mai sus. Are un design ușor distinct și mare parte din funcții sunt păstrate, până și evaliuarea este fix aceeași. Are aceeași capacitate pentru puterea motorului, capacitate a bolului etc. Pur și simplu, materialele folosite în construcție sunt mai bune. 

5. Robot de bucătărie Bosch MCM4100 

Observați că Bosch este un fel de rege neîncorornat pe acest segment. A adunat 115 review-uri și o notă medie de 4.48. A păstrat motorul de 800W de la roboți de bucătărie prezentați la pozițiile 3 și 4. 

Accesoriile sale sunt lavabile și pot fi spălate în mașina de spălat vase. Îndeplinește 35 de funcții de la răzuire și feliere, pânpă la frământarea aluatului și baterea cremelor. 

Acest articol este susținut de către eMAG. 

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.