Au fost mai multe promoții interesante la televizoare, iar una ce mi-a atras atenția a fost la un smart TV LED LG pe diagonala de 191 cm (listat la 2999 lei).

1. Televizor OLED LG pe diagonala de 195 cm; 👈🖱️

Are rată de refresh la 100Hz, compatibilitatea cu NVIDIA G-Sync, Dolby Vision + Dolby Atmos, putere de 40W RMS de la difuzoarele integrate. Cred că este prima dată când un OLED de aproape 2 metri în diagonală coboară sub pragul a 10.000 de lei.

2. Televizor QLED Samsung din gama 2022, 138 cm; 👈🖱️

Face parte din gama QLED a Samsung din 2022. Dispune de rata de refresh la 100Hz, compatibilitate cu tehnologiile ALLM (Auto Low Latency Mode) și HGiG, certificare Dolby Atmos pe partea de sunet, FreeSync Premium Pro pentru conexiunea cu dispozitive ce au suport etc.

3. Televizor OLED LG cu rată de refresh la 100Hz, 138 cm; 👈🖱️

Da. Știu, modelul de 138 cm din gama OLED pe 2021 a fost 3999 lei, dar stocul său s-a epuizat rapid. Varianta pe 2022 este și ea la un preț bun, nu uitați că discutăm despre un panel OLED, iar OLED-urile sunt ceva mai scumpe.

Are rată de refresh la 100Hz, Dolby Vision și Dolby Atmos, 4 x HDMI 2.1 etc.

4. Televizor OLED Samsung cu rată de refresh la 100Hz, 163 cm; 👈🖱️

Nu-i deloc ieftin, dar l-au adus la cel mai bun preț de până acum. Evenimentul de lansare pe plan local a avut loc în urmă cu aproximativ 2 săptămâni.

Este un panel mai nou ce a fost denumit Quantum HDR OLED și iese în evidență printr-o luminozitate mai mare. Are Dolby Atmos și putere a sunetului de 60W RMS, rată de refresh la 100Hz etc.

5. Televizor OLED Sony de 164 cm; 👈🖱️

Face parte din gama pe 2022 a companiei japoneze. Rulează Google TV, are Dolby Vision pe partea de imagine și Dolby Atmos pe partea de sunet, rată de refresh la 100Hz spre a-l transforma în monitor ad-hoc pentru PC sau PS5, 2 x HDMI 2.1 + 2 x HDMI 2.0, compatibilitate cu tehnologiile ALM și VRR (Variable Refresh Rate).

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.