Arhiva

Stick-urile USB au devenit parte din viaţa noastră cotidiană, în primul rând datorită portabilităţii ridicate, în al doilea rând datorită vitezelor de transfer din ce în ce mai mari şi nu în ultimul rând datorită preţului scăzut.

Multe companii utilizează stick-urile drept premii pentru diferite concursuri sau chiar le oferă stick-uri personalizate cumpărătorilor fideli. Astăzi vă voi prezenta 5 stick-uri extrem de haioase şi bine realizate din punct de vedere al design-ului.

Locul 5: Stick-ul gogoaşă

Din punctul meu de vedere acest stick este foarte reuşit ca design, însă destul de greu de utilizat datorită formei sale de…gogoaşă.

Locul 4: Stick-ul sticlă de bere

Stick-ul ăsta cred că este pe placul oricărui bărbat deoarece reprezintă masculinitatea întruchipată: o sticlă de bere.

Locul 3: Stick-ul deget

La prima impresie se poate spune că arată destul de hidos, dar cred că ai atrage destul de mult atenţia dacă ai utiliza acest stick de exemplu într-o bibliotecă.

Locul 2: Stick-ul hamburger

Cine nu a fost niciodată la un fast-food sau la restaurante tip McDonald’s ? Ei bine, acest stick vă invită direct să serviţi un hamburger cu de toate.

Locul 1: Stick-ul prezervativ

Acest stick este realizat atât de bine, încât poţi ajunge la un moment dat să îl confunzi cu un prezervativ adevărat.

Care stick USB din cele 5 prezentate v-ar interesa?

 

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.