Ştim toţi că se apropie Black Friday şi că atunci îţi poţi achiziţiona toate lucrurile care în restul anului trec de limita bugetului tău. În cazul în care în acest an nu ai deja lista pregătită, te ajutăm să descoperi ce produse sunt în topul altor liste de cumpărături, pentru ca tu să nu te duci la cumpărături neinspirat sau nepregătit.

1. Cameră de supraveghere wireless;

Fie că achiziţionezi o cameră de genul pentru supravegherea bebeluşului, a bonei sau plănuieşti să o plasezi deasupra intrării principale, o cameră wireless este tot timpul o investiţie bună. Aceste tipuri de camere le poţi monitoriza direct de pe telefonul tău în orice moment în care camera este conectată la internet. O cameră de genul se numeşte wireless datorită faptului că nu are nevoie de cablu video, ci doar de cel de alimentare. În ceea ce priveşte stocarea filmărilor captate, acestea se pot stoca într-un cont de Cloud sau direct pe un card de memorie introdus în dispozitiv. Principalul avantaj e ca se instaleaza foarte usor si e simplu de configurat.

2. Sonerie video;

Achiziţia unei sonerii video înseamnă un plus de siguranţă şi confort. Vei putea să vezi cine te vizitează înainte de a le deschie uşa, sa le faci poza si sa vorbesti cu acestia. Vei putea face acest lucru chiar de pe smartphone-ul tău, find compatibile Android/iOS. De asemenea, ele sunt wireless, adică nu va mai trebui să îţi faci griji în legătură cu găurile din pereţi sau uşă – nu va fi nevoie.

3. Boxă portabilă;

Oriunde este distracţie, este şi un sistem sau o boxă portabilă. Boxele portabile au devenit importante abia acum vreo zece ani, când a început să devină destul de clar că utilizatorii se îndepărtează ușor de vechile surse de redare precum radio, casetă sau Audio-CD și au nevoie doar de un difuzor pentru a putea reda conținutul stocat pe un player MP3, un telefon sau o tabletă. Pentru a fi sufletul unei ieşiri cu cortul sau a unui grătar în natură, ai nevoie de o boxă portabilă. Ele se găsesc în orice magazin de gadget-uri şi pot fi de la cea mai simplă cu conexiune cu cablu jack, la cea mai high tech cu conexiune prin bluetooth, bass amplificat şi chiar şi rezistenţă la apă.

4. Încărcător wireless;

Mereu o achiziţie bună, încărcătoarele wireless pot ajunge să încarce până la 10 telefoane simultan iar unele se încarcă cu energie solară, având mici panouri încorporate. Încărcarea wireless se mai numeşte şi încărcare inductivă şi dacă este să fim sinceri, aceasta are loc într-un mod mai lent- energia transmisă nu este una foarte mare şi deodată. Cu toate astea, unele încărcătoare sunt foarte puternice şi în maxim o oră vei avea telefonul cu bateria la 100%. Gândeşte-te de câte ori pui zilnic telefonul pe birou, dar nu-l conectezi la încărcător. N-ar fi minunat să se încarce în acel timp, fără nici un efort suplimentar din partea ta? N-ar fi minunat ca în orice cafenea mesele să includă astfel de dispozitive, astfel încât să pleci de acolo cu telefonul încărcat?

5. Aspirator robot;

În mod sigur ai văztut prin videoclipuri animăluţe domestice ce se distrează cu un aspirator mic ce le învârte prin toată casa. Ei bine, acel aspirator robot va face treaba în locul tău atunci când tu nu mai ai timp. Aceste aspiratoare, depinzând de moelul lor, pot aspira podeaua, o pot lustrui şi spăla şi se pot pune singuri la încărcat; bineânţeles, modelele mai scumpe puţin. Dacă eşti o persoană dinamică sau pe fugă tot timpul, recomandăm cu ocazia acestui Black Friday, să îţi faci singur un cadou pentru a te putea bucura de timpul rămas pentru tine.

Un gadget este un real ajutor pentru orice persoană care reuşeşte să îl folosească în mod corect. Unele persoane au descoperit gadgeturile ca fiind cadouri ideale, lucru destul de corect. A oferi persoanelor dragi drept cadou un astfel de echipament, este un lucru foarte frumos şi ingenios.

Orice persoană, de orice fel, atunci când va primi acest gen de cadou, va fi curios să vadă cum functionează, se va bucura, va fi incitat de puterea tehnologiei avansate şi mult mai îndreptat către tehnologie. Mai multe astfel de dispozitive smart, precum sistem de alarma inteligent, senzori inteligenti, sisteme smart home si altele, le poti gasi in magazinul online Spy Shop.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.