Smartphone

Au fost anunțate câteva telefoane mobile cu adevărat interesante, iar 2015 se anunță a fi cu adevărat ofertant în ce privește smartphone-urile pe care fiecare producător le are în pregătire.

În topul de față mă refer la smartphone-uri ce au fost anunțate, iar debutul comercial este așteptat a avea loc în săptămânile și lunile următoare.

5. Xiaomi Mi Note;

Xiaomi Mi Note25

Prețurile au crescut, dar Xiaomi Mi Note rămâne un device cu adevărat interesant. Mă așteptam să văd un procesor Qualcomm mai recent, dar și Snapdragon 801 + 3 GB RAM se descurcă impecabil cu aplicațiile și jocurile din Google Play. Plus că Xiaomi își actualizează smartphone-urile cu software de generație nouă. Toate detaliile hardware sunt în linkul din descriere.

4. ASUS Zenfone Zoom;

ASUS-Zenfone-Zoom

Este cea mai curajoasă declarația a ASUS pe telefoane de tip camera phone, iar Zenfone Zoom s-ar putea să fie smartphone-ul pe care-l așteptau cei interesați de calitate în domeniul fotografiilor.

Camera principală de 13 Megapixeli beneficiază de un senzor apreciabil, iar restul specificațiilor recomandă telefonul companiei taiwaneze. Apropo, oferă zoom optic 3X.

3. LG G Flex 2;

LG-G-Flex-2-CES-2015

LG a pus ce are mai bun la început de 2015 în LG G Flex 2, telefonul curbat ajuns la a 2-a generație. Mă gândesc că un 4 GB RAM l-ar fi completat de minune, dar sunt sigur că și 2 GB RAM + Snapdragon 810 octa-core + Adreno 430 GPU asigură fluența la nivel de UI, compatibilitate cu orice .apk Android etc.

G Flex 2 are un design ce-l scoate în față, recomandat celor care vor să iasă în evidență cu telefonul din dotare.

2. Xiaomi Mi Note Pro;

Xiaomi-Note-Pro

Xiaomi vrea să joacă în liga mare, iar Mi Note Pro concurează de la egal la egal cu Samsung GALAXY Note 4, atât pe partea de specificații, superioare pentru Note Pro, dar și în ce privește prețul de comercializare.

Xiaomi Mi Note Pro – display de 5.7 inch cu rezoluție 2560×1440 pixeli, Snapdragon 810 octa-core, 4 GB RAM, 64 GB spațiu de sticare, cameră principală de 13 Megapixeli, iar camera frontală de 4 Megapixeli cu tehnologie Ultrapixeli. Merită cei 530 de dolari, cu prisosință.

1. ASUS Zenfone 2;

ASUS ZenFone 2 color line up

ASUS Zenfone 2 va fi un hit de vânzări și m-aș bucura să aflu că ASUS România îl importă pe canal oficial. Ar fi cazul să ne ofere acest device și este logic dacă vor să crească vânzările. Prima generație de Zenfone-uri s-a vândut în milioane de unități, iar Zenfone 2 are toate proprietățile ca să urce vânzările companiei taiwaneze la zeci de milioane de unități.

Are specificații hardware de top și preț de telefon mid-range. O combinație care nu are cum să dea greș.

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.