Retelistica

TP-Link a venit cu mai multe recomandări în iarna lui 2018, produse cu care vei reuși să îmbunătățești conexiunea la internet din locuință sau să aduci un plus pe partea de smart home. 

Cele 7 gadgeturi scoase în față de către TP-Link sunt:

  1. Deco M4 – ne-a sosit la review și cât de curând veți citi un material în care l-am întors / testat pe toate părțile. Cuprinde 2 unități cu viteze pe Wi-Fi de până la 1167 Mbps + porturi ethernet gigabit, suportă până la 100 de device-uri conectate simultan (trebuie să ai țeavă serioase de internet și pentru 20 – 30, pentru 100 nu mai zic). TP-Link spune că acoperă o suprafață de 260 mp.
  2. Deco M5, 2 pack – un alt sistem mesh ce prin 2 unități acoperă până la 350 mp. Sunt tot felul de tehnologii software: Antivirus încorporat, Control Parental Avansat și Quality of Service;
  3. Deco M5, 3 pack – suprafața crește până la…, 510 mp. Alt element promis de TP-Link pentru acest sistem mesh – ușor de configurat, Amazon Alexa pe partea de contro vocal + tehnologiile de securitate menționate mai sus;
  4. TP-Link Archer C5 – testat și de noi, unul dintre cele mai ieftine routere cu conexiune gigabit pe fir și Wi-Fi ac + dual-band. Are 4 antene externe;
  5. TP-Link Archer C6 – alt produs ce ne-a sosit la review. Are 5 porturi gigabit și MU-MIMO;
  6. TP-Link LB130 – bec smart ce permite selectarea culorilor afișate, în funcție de mediu sau starea de spirit. Se conectează la rețeaua Wi-Fi și poate fi controlat de oriunde cu aplicația Kasa de pe smartphone.
  7. TP-Link HS110 – priză inteligentă cu conectivitate Wi-Fi, ce merge a fi controlată de pe smartphone prin aceeași aplicația – Kasa.

Care este produsul favorit din oferta propusă de TP-Link? :)

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.