Mai jos găsiți o listă de 7 produse din oferta evoMAG. O să descoperiți un mop cu abur de la Karcher, un televizor LED de 109 cm cu rezoluție 4K de la Samsung, un smartphone aflat la precomandă și altele.

1. ASUS TUF FX506HC cu Intel Core i7-11800H și placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3050 👈🖱️

Seria ASUS TUF iese în evidență de obicei prin raportul preț / specificații

Aș putea aminti câteva din specificațiile sale și aș începe cu procesorul Intel Core i7-11800H tactat la 2.3 GHz ce urcă cu Turbo Boost la 4.6 GHz, 8 nuclee și dezvoltat pe 10nm. Este însoțit de o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050 cu 4 GB GDDR6, conectivitate asigurată de Wi-Fi ax, rețea gigabit, bluetooth 5.2, 3 x USB 3.0, HDMI, 1 x Thunderbolt etc.

2. Brățară fitness Xiaomi Smart Band 7 Pro 👈🖱️

Xiaomi prin Smart Band 7 Pro a intrat în segmentul premium de brățări fitness

A primit un review complet din partea lui Darius. Acolo îi găsiți toate punctele PRO și CONTRA, ce experiență de utilizare a oferit, galerie de imagini cu produsul, ce date înregistrează și multe altele.

3. Aparat de curățare cu aburi Karcher SC 3 EasyFix Upright 👈🖱️

Aparat vertical ce curăță cu aburi

Karcher are o sumedenie de produse în oferta sa, iar unul dintre ele este acest aspirator vertical ce curăță cu aburi. Are putere de 1600W, rezervor de 0.5 litri și permite reglarea aburului.

4. Tabletă ePaper reMarkable 👈🖱️

Tabletă ePaper ce promite să imite scrisul de mână prin stylus-ul integrat

Există o nișă acoperită de reMarkable, iar un concurent direct mi se pare a fi Huawei MatePad Paper. Am citit multe recenzii despre reMarkable, iar opiniile sunt cu adevărat pozitive. Este un fel de e-reader adus la un nivel superior.

5. HDMI stick Amazon Fire TV Lite 2020 👈🖱️

Rival de Chromecast de la Amazon

Am folosit Chromecast la un moment dat, iar Amazon Fire TV mi se pare a fi rivalul său direct. Dacă aveți mai multe produse controlate prin Alexa, mi se pare a fi alegerea cumva naturală pentru un non smart TV.

6. Samsung Galaxy S23 👈🖱️

Samsung Galaxy S23

Este adus în etapa de precomandă, iar la 4199 lei îl primiți cu 256 GB stocare. Despre acest smartphone am scris pe aici – specificații și galerie de imagini || hands-on și primele impresii.

7. Smart TV Samsung cu rezoluție 4K ș diagonală de 109 cm 👈🖱️

Smart TV Samsung în generație 2021

Este aproape de cel mai bun preț din istoricul său de produs, doar cu  50 lei mai scump. Are rezoluție 4K, sunet asigurat de 2 difuzoare cu 10W RMS în parte, slot CI+, 4 x HDMI, 2 x USB 2.0 etc.