Arhiva-Resurse

Este un infografic primit de la Bitdefender. Ei promovează puternic soluția gratuită numită Bitdefender Antivirus Free Edition, iar detalii găsiți aici. L-am instalat pe unul dintre laptopurile pe care le am pentru recenzie și nu pot să spun prea multe despre soluția Bitdefender. După instalare se updatează automat și scapi de ferestrele de tip pop-up care te invită să downloadezi cea mai nouă versiune sau să faci trecerea la varianta cu plată.

Nu consumă nici resurse prea mari. Adevărul că nu vorbesc de portabile de buget ci de notebookuri puternice, dar m-a convins să-l instalez și pe un HP Compaq CQ56.

 

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.