Tablete

Toshiba dynaPad este promovată drept cea mai subțire și cea mai ușoară tabletă cu ecran de 12 inch și Windows 10 la momentul actual. 

Cântărește 569 grame, iar grosimea se oprește la 6.9 mm. Există și o tastatură dock ce transformă dynaPad într-un notebook ad-hoc.

Specificații Toshiba dynaPad:

  • display IPS de 12 inch tactil cu rezoluție 1920×1080 pixeli, tratat împotriva reflexiilor, suport pentru stylusul Wacom Active Electrostatics TruePen ce știe până la 2048 nivel de presiune;
  • procesor Intel Atom Cherry Trail, 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD;
  • Windows 10;
  • Wi-Fi ac, dual-band, Wi-Fi 4.0, microHDMI, 2 x microUSB, jack de 3.5 mm
  • 569 grame în modul tabletă, 6.9 mm grosime.

Nu am găsit detalii legate de baterie, nici cât cântărește Toshiba DynaPad la pachet cu tastatura dock. Am înțeles că au început precomenzile în Japonia, iar în Europa o veți găsi din prima parte a lui 2016, implicit și în țara noastră.

Galerie de imagini cu Toshiba dynaPad:

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.