Tablete

eMAG afișează Toshiba Excite Write în stoc. Este prima tabletă cu Tegra 4 și mă așteptam ca Toshiba Excite Pro să fie prima tabletă cu cel mai nou CPU al NVIDIA. Uite că modelul cu stylus trece în față. Nu sunt diferențe prea mari între Excite Write și Excite Pro, stylus-ul de la Write și aceleași specificații hardware.

Totuși, pentru Toshiba Excite Pro s-ar putea ca prețul să fie ceva mai ofertant. Din surse oficiale știam de 1999 lei, pentru Toshiba Excite Write plătești cu peste 500 de lei în plus.

Ce primești pentru 2599 lei?

– display LED-backlit IPS LCD de 10.1 inch cu rezoluție 2560×1600 pixeli, 299 ppi;

– procesor NVIDIA Tegra 4 pe ARM Cortex-A15 la 1.6 GHz, 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm;

– 8 Megapixeli, autofocus, LED flash, geo-tagging, touch focus, stabilizare de imagine, cameră frontală de 1.2 Megapixeli;

– baterie de 33 Wh, 671 gr. și 10.2 mm grosime.

Punctele sale PRO sunt display-ul, NVIDIA Tegra 4 și un Android 4.2 fără o interfață grafică intruzivă. Nu știu cum face fotografiile și clipurile video, dar nu-i tocmai ușor să filmezi sau fotografiezi cu o tabletă de 10.1 inch și 671 gr. Ar fi și stylus-ul pentru cei interesați să deseneze, pentru un plus de precizie în anumite operații.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.