Diverse

Toshiba va prezenta la expoziția CEATEC din Japonia, ce are loc săptămâna aceasta, ceea ce ei speră să fie un concurent serios pentru Google Glass. Cu toate acestea față de produsul oferit de gigantul din America, ochelarii japonezi nu vor avea parte de procesor sau baterie separată.

Toshiba Glass, căci așa se vor numi, dispun doar de un proiector ce afișează pe lentile informațiile primite de la smartphone-ul la care sunt conectați prin cablu. Tot prin acest fir, ochelarii vor fi alimentați și cu energie, căci nu există, după cum spuneam, nici acumulator integrat în gadget.

Diferența dintre produsul Google și cel Toshiba este destul de mare, dar și cea de preț, ar putea fi la fel. Dacă ochelarii americani dispun de funcții ce nu țin neapărat de conexiunea cu un smartphone, având un ansamblu hardware propriu integrat (inclusiv cameră foto), cei japonezi, depind în totalitate de telefonul din buzunar.

Aștept specificațiile oficiale de la Toshiba, pentru ai lor Glasses, înainte de a trage orice fel de concluzii. Voi, în schimb, aveți dedicată secțiunea de comentarii, pentru a ne împărtăși impresiile despre acest gadget.

toshiba glasses 1 toshiba glasses

 

Sursa : PCworld.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.