Notebook
Ca orice marcă care se respectă, și Toshiba are la rândul ei gama Qosmio. Creată special pentru utilizatori care doresc să-și înlocuiască desktop-ul zgomotos cu un notebook care să facă față jocurilor apărute pe piață.

Notebook-ul Toshiba Qosmio X500-13R păstrează la partea de design, comparativ cu seria precedentă câteva elemente definitorii pentru seria Qosmio. Culoarea neagră care predomină pe toate suprafețele notebook-ului, dar și marginile de culoare roșie. Culoarea roșie a fost folosită pentru a atrage atenția la punctele forte ale notebook-ului, în cazul nostru, difuzoarele Harman Kardon și imensul ecran full HD.

Notebook-ul este îmbrăcat cu un material lucios de culoare neagră, cu mici dungi gri. Pentru acest material ar fi bine sa aveți la îndemână o mică bucată de pânză pentru a-l întreține, deoarece orice urmă de folosire sau de praf va fi vizibilă imediat.

Mai multe detalii pe notebookreview.ro.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.