Eu la bucatarie.
            Încă îmi place foarte mult să mai “lucrez” pe câte un laptop sau calculator nou (adică pe care să nu mai fi pus mâna înainte). Acum am ocazia să văd “la muncă” un Toshiba (era să îmi cumpăr unul asemănător dar am ales Asus). Specificaţiile sale le poţi vedea aici. Ar trebui să îl devirusez şi să instalez XP din nou (ar merge şi cu Vista dar cei 1024 Mb ar fi puşi la muncă serios).
             La baterie este slăbuţ ca şi al meu (un pic mai rău), rămân la părerea că HP are cele mai bune baterii. La performanţe, toate de un anumit preţ, lucrează identic (depind doar din ce clasă sunt).  Aş vrea să văd şi un Mac, să înţeleg fervoarea unora de a spune că este un produs magnific

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.