Tablete

Astfel de tablete au devenit deja clasice. Are un ecran cu tehnologie IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli, procesor dual-core Tegra 2 la 1 Ghz, 1 GB RAM, conectivitate asigurată de Wi-Fi, GPS, USB, HDMI – port de mărime normală, cameră foto principală de 5 Megapixeli și cameră secundară pe 2 Megapixeli, slot pentru carduri SD.

Disponibilă pe piață din luna iulie în versiuni cu spațiu de stocare de 8 GB/16 GB/ 32 GB. Prețurile vor fi de 420/479 /579 dolari.

Ar trebui să fie mai puternic individualizată față de concurența formată din tabletele cu Tegra 2 și HoneyComb. Toshiba Trive nu poate fi considerată a fi o tabletă rivală a iPad 2.

[nggallery id=72]

Via

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.