Smartphone

Când pronunţaţi numele TP-LINK îmi imaginez că vă duceţi automat cu gândul la routerele wireless ieftine şi bune pe care le găsiţi în România la orice magazin IT. Iată că această companie chineză intră „puternic” şi pe piaţa destinată telefoanelor inteligente ce rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich (TP-LINK mai are câteva modele de telefoane, dar care sunt prea puţin cunoscute).

Astfel, producătorul din Shenzhen a anunţat de curând noul lor smartphone: T882. TP-LINK T882 cântăreşte aproximativ 150 de grame, dispune de un ecran de 4 inch cu o rezoluţie de 854 x 480 pixeli, procesor single-core tactat la 1,4 GHz, o memorie RAM  de 768 MB şi 2 GB de ROM. Smartphone-ul mai deţine şi o cameră foto de 8 megapixeli cu dual LED flash, cameră ce este capabilă să înregistreze în format HD (720 p).

TP-LINK T882 va rula Android 4.0 Ice Cream Sandwich şi va apărea iniţial pe piaţa chineză (probabil că va ajunge şi pe piaţa europeană cu o variantă modificată). Momentan nu se ştie cât va costa, dar probabil că preţul va fi sub 250 de dolari.

Sursa: tp-linkmobile.com , VIA gadgetreport.ro