Accesorii inteligente

TP-Link este pe val, iar compania chineză încearcă să atace și alte segmente-cheie pe lângă domeniul principal de activitate – routere Wi-Fi. 

TP-Link HS110 – priză ce poate fi controlată cu ajutorul smartphone-ului printr-o aplicație dedicată numită Kasa. Orice dispozitiv conectat la respectiva priză poate fi oprit sau pornit, aduce o monitorizare a consumului de energie. HS110 are și compatibilitate cu Amazon Echo (control vocal pentru priza TP-Link).

Prețul recomandat – 149 lei.

TP-Link Groovi Ripple – boxă portabilă cu putere de 4W RMS, acumulator integrat de 750 mAh ce ar oferi autonomie de până la 4 ore, iar prin portul microUSB se încarcă în aproximativ 2 ore. Dispune de bluetooth 4.0, mâner de cauciuc ce ajută la partea de portabilitate.

TP-Link-Groovi-Ripple

Cost de comercializare – 199 lei.

TP-Link a adus în țara noastră și un router compatibil cu tehnologia 4G atât pe FDD cât și pe TDD.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.