Diverse

Am făcut tragerea la sorți pentru concursul în care oferim ca premiu tableta InfoTouch iTab Hallo 79 3G. Regulile concursului și comentariile le găsiți aici. Au fost 262 de comentarii, iar tragerea la sorți am făcut-o cu ajutorul Random.org.

A ieșit numărul 50. Alina este fericita câștigătoare. Pentru ea cele mai importante trei elemente în alegerea unei tablete sunt existența GPS-ului, frecvența procesorului și rezoluția display-ului.

Mai multe detalii în clipul video:

Update: Am trimis mail către Alina, dar nu a răspuns. Am făcut o altă tragere la sorți prin Random.org, iar câștigător a ieșit numărul 261 – Alexandrescu Robert. Să sperăm că el va răspunde la mail. 

Categorii: concursuri

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.