95% dintre cele mai mari companii la nivel global folosesc tehnologia cloud dezvoltată de către Microsoft. Sectorul IT din România este în continuare în plină expansiune, iar procesele de dezvoltare software pot determina creșteri însemnate la nivelul organizațiilor.

Microsoft România organizează Microsoft Tech Day în 24 – 25 noiembrie (a ajuns la 5-a ediție).

Microsoft a conceput evenimentul pentru:

  • dezvoltatori de software;
  • administratori de baze de date;
  • analiști sau experți în domeniul de data science.

Am ales trei motive pentru care aș spune că merită să participi la eveniment dacă te încadrezi în una din categoriile amintite:

  1. Descoperi cele mai recente tehnologii și instrumente ce stau la baza următoarei generații de aplicații și soluții de inteligență artificială + soluții pentru management și analiză de date. Sunt incluse sesiuni de training și networking;
  2. Microsoft Tech Day se desfășoară în online. Nu trebuie să te deplasezi într-un anumit loc din București. Pot să accesezi evenimentul de oriunde te afli, intri la sesiunile ce te interesează în mod deosebit;
  3. Afli informații de la oameni cu experiență în domeniul tău de activitate. 

Vă puteți înregistra de aici. Acolo găsiți și întreg programul evenimentului desfășurat pe două zile (prima zi cu aplicații dezvoltate nativ în cloud ce folosesc AI și date, a doua cum să dezvolți aplicații într-un mod mai intuitiv cu platforma end-to-end pentru dezvoltatori a Microsoft).

Declarație oficială:

Tehnologia este un vector generator de progres, iar unul dintre obiectivele noastre este acela de a sprijini organizațiile de pretutindeni în procesul de digitalizare, cu scopul de a deveni mai performante. Totodată, susținem activitatea dezvoltatorilor de software prin crearea de soluții și instrumente care să le ofere agilitate și să sporească inovația, astfel încât aceștia să-și valorifice întregul potențial și să le poată oferi utilizatorilor experiențe unice. Ne dorim ca ediția de anul acesta a evenimentului Tech Day să reprezinte pentru fiecare dintre noi – atât participanți, cât și organizatori – o resursă pentru dezvoltarea următoarei generații de aplicații și tehnologii de inteligență artificială, machine learning și nu doar. Ne propunem să descoperim alături de participanți și de experții prezenți, oportunitățile aduse de tehnologie și noi modalități prin care profesioniștii în domeniul IT și mai ales dezvoltatorii de software își pot transforma ideile în inovații cu un real impact”.

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.