Smartphone

În magazinul online al Germanos găsiți trei telefoane cu prețuri pe care le consider destul de bune, cu excepția lui Nokia Lumia 900 care cu Windows Phone 7.5 își pierde din atractivitate.

1. Nokia Lumia 920 – 999 lei;

2. BlackBerry Z10 – 999 lei / 1 leu cu Cosmote Free L – NELIMITAT la sms-uri în rețea, sms-uri naționale, minute în Romtelecom, minute în rețea, minute naționale și internaționale în Zona 1, 1 GB trafic de date cu viteze de până la 75 Mbps în download

3. Nokia Lumia 900 – 699 lei. 

Prețurile sunt valabile fără semnarea unui contract. Puteți face comanda în shop-ul online și vor sosi la un  magazin Germanos din apropiere. Ei vă vor contacta ulterior când telefonul a ajuns în magazin. Știu asta din experiența de la Nokia N9.

Nokia Lumia 920 îl consider a fi cel mai atractiv: Windows Phone 8 cu update la WP 8.1, cameră cu lentile Carl Zeiss, display de 4.5 inch cu rezoluție HD, 32 GB spațiu de stocare. Da. Este cam greu și gros, dar preț mai bun nu găsiți la alte magazine online.

BlackBerry Z10 își păstrează atractivitatea pentru cei interesați de un smartphone business fără tastatură qwerty fizică. A primit numeroase update-uri și prețul de 999 lei îl face de achiziționat. Asta dacă vrei un telefon diferit la nivel de interfață grafică. Nu-ți dorești neapărat să alegi din multitudinea de telefoane Android.

Nokia Lumia 900 presupun că se află pe final de stoc, iar la 699 lei nu știu clar cine-l va ma cumpăra. Sunt alternative cu Windows Phone 8 în aceeași plajă de preț.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.