Arhiva

Compania finlandeză Nokia a realizat un studiu în urma căruia a rezultat că atunci când doresc să transmit un mesaj important, oamenii preferă să transmită un e-mail decât să vorbească la telefon sau să trimită un SMS.

Conform aceluiaşi studiu, pentru jumătate din respondenţi (49%), prioritatea o constituie partenerii, şefii sau managerii (29%), colegii (23%) şi chiar clienţii (31%). Trecând puţin peste nivelul statistic din prezent, cercetătorii au realizat faptul că cineva care utilizează acest serviciu timp de 70 de ani cu acelaşi ritm din prezent, ar pierde 1 an din viaţă doar trimiţând e-mailuri.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 7.826 de persoane de toate vârstele din Marea Britanie, Rusia, Spania, Africa de Sud, Emiratele Arabe Unite, Singapore şi Italia.

Sursa: bzi.ro

Categorii: arhiva

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.