Hardware

Una dintre cele mai noi boxe portabile bluetooth din China este Tronsmart Element T6 Plus. Aceasta dispune de certificare IPX6 ce garantează rezistenţa la apă şi praf, două difuzoare de 20W fiecare cu bass ridicat, două baterii de 3300 mAh fiecare ce promit o autonomie de până la 15 ore şi o greutate de aproximativ 670 grame.

Boxa mai include conectivitate bluetooth 5.0 cu consum redus de energie, jack audio de 3.5 mm, port USB Type-C, suport pentru card microSD, tehnologie SoundPulse, sistem de control intuitiv şi tehnologie True Wireless Stereo pentru utilizarea a două boxe simultan.

Tronsmart Element T6 Plus, device al cărui ambasador este jucătorul de fotbal Luis Suarez, poate fi achiziţionat exclusiv de pe geekbuying.com la preţul promoţional de 69.99 dolari după aplicarea codului T6PLUS.

Există şi câteva pachete mai avantajoase formate din această boxă şi alte accesorii:

Pachet bonus cu livrare din depozit polonez:

Mai multe detalii despre Tronsmart Element T6 Plus puteţi găsi aici şi aici.

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.