Diverse

Dacă sunteţi în căutarea unei trotinete electrice, trebuie să ştiţi că retailerul chinez geekbuying.com oferă un voucher de 30 dolari la achiziţia unei trotinete electrice Kugoo. Oferta este valabilă până pe 30 iunie, iar modele ce beneficiază de acest avantaj sunt:

De menţionat că livrarea este gratuită şi se face din depozitul polonez, iar eventualele probleme de garanţie se vor rezolva tot în Polonia.

Pentru a intra în posesia voucherului, după ce faceţi achiziţia trotinetei, intraţi pe acest link şi introduceţi adresa dvs de mail şi numărul comenzii. În maxim 48 de ore veţi primi codul promo, cod ce poate fi utilizat la achiziţia oricărui produs de pe site (cu excepţia altor device-uri Kugoo) cu valoare de minim 31 dolari. Voucherul este valabil 3 zile de la primirea pe mail.

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.