Diverse

Lime, serviciul de închiriere de trotinete electrice, va putea fi accesat nu doar de utilizatorii din Bucureşti, ci şi de cei din Cluj-Napoca, Braşov şi Constanţa.

Dacă în Cluj-Napoca închiriatul de trotinete electrice Lime se poate face de mai bine de două săptămâni, în Braşov şi Constanţa primele închirieri se vor realiza în acest weekend.

“Lime, furnizorul inovator de mobilitate urbană, ajunge în două săptămâni de la lansarea la Cluj-Napoca și în Constanța și Brașov. Locuitorii și turiștii din Brașov și Constanța se vor putea bucura de astăzi de trotinetele electrice Lime ce vor sta la dispoziția lor pentru a-i ajuta să se deplaseze prin oraș într-un mod rapid, ușor și sustenabil. Trotinetele vor fi disponibile în Brașov în Piața Sfatului, Centrul Civic, Șchei, Coresi Mall, zona Gării, iar în Constanța în Mamaia, zona Portului, parcul Tăbăcăriei, Teatrului și Casei de Cultură, Tomis II, III, Nord, faleză Nord și nu numai.”, a anunțat compania prin intermediul unui comunicat oficial.

Pentru a închiria o trotinetă, utilizatorii trebuie să descarce aplicaţia din Google Play sau App Store şi să localizeze pe hartă cea mai apropiată trotinetă cu respectarea instrucţiunilor din aplicaţie. Costul de utilizare al unei trotinete Lime este de 3 lei deblocarea + 0.6 lei fiecare minut.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.