Software

Cred că o parte dintre voi ați urmărit provocările pe care foodpanda ni le-a lansat. De data aceasta revine cu o idee interesantă și avem nevoie de implicarea voastră.

Regulamentul concursului este destul de simplu. Este legat de respectarea unui buget de 30 lei. Ca student îmi amintesc că de multe ori atunci când intram într-un supermarket trebuia să calculez fiecare produs adăugat în coș, astfel încât bugetul meu să nu fie depășit. Să nu mă fac de râs în fața casierului și câteva produse să fiu nevoie de a le returna, iar cei aflați la coadă să mustăcească la o astfel de situație.

Foodpanda funcționează în orașele: Bucureşti, Arad, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iași, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara.

Regulament:

– perioada de desfășurare – 24 – 28 martie 29 martie;

– trebuie să vă faceți un cont pe foodpanda, adăugați produse de maxim 30 lei, faceți un printscreen / captură de ecran la coșul de produse;

– printscreen-ul îl puneți pe Twitter, Facebook sau Google+ și reveniți cu link-ul către acest articol.

Premiu – 3 vouchere de 30 lei în foodpanda.

Screenshot-ul meu:

test-foodpanda

Mult succes!

Update: Cele 3 vouchere pleacă către koss_x_treeme, Urda Valentin Florin și Berechet Alin Eugen.

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.