Astazi a trecut tata-socru pe la mine si m-a rugat sa gasesc niste informatii despre modul in care se iese la pensie. Mai ales ca el trebuie sa ia in calcul aceasta optiune pentru ca angajatorul sau –  Petrom se pregatesc sa mai concedieze( el a scapat si de remanierea asta dar si de multe altele) si vroia sa calculeze cate ceva. Datorita faptului ca are grupa I si I pe perioade destul de mari va iesi peste 2 ani( ceea ce este destul de ok si pentru el). 
          Chestia asta m-a facut si pe mine curios sa vad cand ma voi bucura de pensie( cam devreme daca ma gandesc ca abia anul asta implinesc 25 de ani si abia 3 ani de munca). Eu nu am nicio grupa de aia ce permite reducera varstei de pensionare. Rezultatul pentru mine este cel din imaginea de mai sus. Al tau care este?
           Site-ul unde se poate calcula este acesta LaPensie.com
          Stiu ca majoritatea celor ce intra pe blog sunt tineri( in general sub 30 de ani) dar, cred, este interesant sa vezi pana in ce an va trebui sa muncesti. Oricum, eu nu ma vait, deocamdata, imi place ceea ce fac si daca sunt sanatos va fi foarte usor sa ating anul respectiv.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.