Diverse

TV Box-urile şi Mini PC-urile rămân unele dintre cele mai promovate device-uri de retailerii chinezi. Aceste produse se vând destul de bine, iar concurenţa din partea marilor producători este destul de scăzută, deci brandurile mai puţin cunoscute au o şansă în plus pe aceste nişe.

Retailerul chinez geekbuying.com organizează zilele acestea campania TV Box Mania. Aceasta este dedicată celor două tipuri de device-uri şi include o gamă variată de terminale. TV Box Mania vine cu preţuri promoţionale, cupoane de reduceri şi oferte de luat în calcul pentru depozitele europene (pentru România recomand depozitele din Italia şi Polonia, pentru că taxele de transport sunt cele mai mici).

Toate detaliile campaniei le găsiţi aici, însă cei interesaţi pot arunca un ochi şi pe recomandările noastre:

  • Mini PC Vorke V5 – 139.99 dolari după aplicarea cuponului BVKTMAOP cu livrare din depozitul polonez;
  • TV Box A5X Max – 54.99 dolari după aplicarea cuponului JOPMBDLY cu livrare din depozitul polonez;
  • Mini PC Beelink N50 – 273 dolari fără TVA după aplicarea cuponului UMMIQONY cu livrare din depozitul chinez.

Suplimentar ofertelor prinse în campanie, retailerul chinez oferă şi un discount de 5% pentru toate Mini PC-urile Beelink aflate într-un depozit european. Acesta se primeşte prin aplicarea codului BEELINK10 la orice comandă.

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.