gAuto

Uber a anunţat că începând cu săptămâna aceasta serviciul său de ridesharing este disponibil şi utilizatorilor din Galaţi. Prin această lansare Uber ajunge să funcţioneze în 8 oraşe mari din ţară: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Iaşi, Constanţa, Craiova și Galaţi.

Reprezentanţii Uber au ţinut să evidenţieze că toţi şoferii săi poartă mască (aceştia sunt verificaţi periodic), au produse dezinfectante şi panouri separatoare în maşină. În plus, aplicaţia Uber reaminteşte constant şoferilor să se spele pe mâini, să-și dezinfecteze mașinile și să țină geamurile deschise pentru a facilita ventilația în timpul curselor.

Tot săptămâna aceasta Bolt a anunţat disponibilitatea serviciului de închiriat trotinete electrice la Galaţi. Doar că nu toţi gălăţenii au înţeles de ce există trotinete prin mai toate zonele oraşului şi care este rostul lor:

Categorii: gauto

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.