Diverse

Prim cursă cu Uber în București am făcut-o după meciul România – Franța din deschiderea EURO 2016. Niciun taxi nu era disponibil, iar Uber a fost singura soluție. De fapt, mașinile de taxi aveau prețuri preferențiale de genul – orice cursă 100 – 150 – 200 lei. 

Am avut noroc și pe o cursă Uber mi-a venit un Volkswagen Passat cc excelent întreținut – mi-a spus că în mod normal l-aș fi găsit pe varianta premium, UberX. Important este că la sfârșit am plătit 12 lei, iar condițiile nu se compară cu cele ale unui taxi bucureștean. Plus că Uber a fost gândit să fie mobile friendly de la bun început (aplicație bine pusă la punct, funcționare impecabilă, plata se oprește de pe card și asta te scutește de bacșis, feedback rapid către șofer, dar și spre client etc).

Samsung Gear VR i-am testat la pachet cu GALAXY S7 și GALAXY S7 Edge, iar pe zona sa de preț nu primești o experiență de utilizare mai completă și mai imersivă. În primul și în primul rând, Samsung depune eforturi în a aduce conținut către utilizator, ceea ce și contează dacă dorești să ai succes cu realitatea virtuală.

Băiețelul meu și acum mai mă întreabă când mai primesc telefoane compatibile cu ochelarii VR ai Samsung. A fost impresionat de imaginile la 360 de grade:

În perioada 18 – 22 iulie, utilizatorii Uber din București pot testa Samsung Gear VR ( S7 și S7 Edge sunt telefoanele conectate în ochelarii VR). Sunt 10 mașini UberX pe care le puteți prinde în perioada amintită. Cei ce și-au făcut un cont nou pe Uber beneficiază de o cursă gratuită în valoare de 25 lei, dacă folosesc codul UberGearVR.

Declarație oficială:

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au fost adoptate rapid de utilizatorii noști, iar prin conectarea acestora cu dispozitivul Samsung Gear VR, au parte de o experiență și mai captivantă. Ne bucurăm să le oferim această experiență acum și utilizatorilor Uber, care pot testa realitatea virtuală atunci când sunt în drum spre o întâlnire sau spre job, pentru a valorifica timpul petrecut în trafic”, a declarat Alexandru Costache, Head of Product Management Telecom Division, Samsung Electronics România.

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.