Smartphone

Primăvara lui 2017 ne propune o luptă între două smartphone-uri ce se evidenţiază prin baterii uriaşe ce promit autonomii pe măsură: Ulefone Power 2 sau Oukitel K6000 Plus. Cele două terminale au fost deja prezentate pe gadget.ro în articole separate, însă foarte mulţi dintre voi ne-aţi scris şi ne-aţi întrebat care din cele două este mai bun.

Ulefone Power 2 sau Oukitel K6000 Plus sunt două telefoane aproape identice atât la capitolul hardware şi software, cât şi la cel estetic. Diferenţele sunt minime între cele două, însă pentru unii acestea pot face diferenţa. Iată care sunt avatanjele fiecărui device în raport cu celălalt:

Ulefone Power 2:

  • Ecran cu protecţie Corning Gorilla Glass 3;
  • Cameră frontală de 13 megapixeli, însă prin interpolare;
  • Cadouri în valoare de 40 dolari în precomandă (husă de protecţie din piele, folie şi suport de birou).

Oukitel K6000 Plus:

  • Baterie de 6080 mAh cu încărcare rapidă la 12V / 2A ( producătorul estimează o încărcare completă în 1 oră şi 40 de minute );
  • Dimensiuni uşor mai mici (9.6 mm grosime şi 207 grame greutate);
  • Certificare IP64 ce atestă rezistenţa la picături de apă;
  • Cameră foto cu senzor de 16 megapixeli.

Cam acestea ar fi avantajele fiecăruia. Nu sunt determinante, însă fiecare are un atu puternic: Ulefone Power 2 vine cu câteva accesorii bonus foarte utile în viaţa de zi cu zi, în timp ce Oukitel K6000 Plus dispune de o baterie cu încărcare mai rapidă (în teorie, 1h şi 40 de minute vs 2h şi 10 minute).

Alegerea este una destul de dificilă ţinând cont că şi preţul este acelaşi pe gearbest.com: Ulefone Power 2 costă 179.99 dolari (link de achiziţie), iar Oukitel K6000 Plus se poate achiziţiona tot la 179.99 dolari (link de achiziţie).

Cu toate acestea, dintre cele două battery phone-uri eu aş alege Oukitel K6000 Plus pentru cele câteva avantaje mult mai utile, însă nici Ulefone Power 2 nu este de lepădat pentru acele accesorii interesante.