Telefoane Mobile

Dacă iniţial Apple a primit numeroase critici pentru bretonul adoptat pe iPhone X, vânzările ulterioare au demonstrat că producătorul american joacă într-o altă ligă, iar fanii îi sunt fideli până la capăt. La doar câteva luni de la anunţul oficial, au început să apară şi primele clone, una dintre ele urmând a fi Ulefone X.

Producătorul chinez a decis să aducă un smartphone aproape identic, atât din punct de vedere estetic, cât şi ca nume. Ulefone X va dispune de faimosul breton, cât şi de camera foto duală dispusă vertical cu LED flash-ul integrat între cei doi senzori. Din clipul postat de Ulefone vedem un device cu aspect destul de ieftin, de aceea nu mă aştept ca preţul să fie foarte mare.

Ulefone X va fi lansat în cadrul MWC Barcelona 2018, iar singurele certitudini pe care le avem în acest moment sunt date de scannerul de amprentă poziţionat pe spate şi sistemul de operare Android 8.1 Oreo direct din fabrică. Restul detaliilor le vom afla în zilele următoare.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.