Smartphone

Geekbuying afișează UMI Zero la prețul de 219 dolari / 807 lei față de prețul de listă ce se ridica la 463 dolari. Ar fi o promoție consistentă, 53% reducere. Mă rog, prețul de debut real era de 299 dolari pentru modelul cu 16 GB spațiu de stocare, Geekbuying a plusat pentru un dramatism mai mare.

Nu am idee la câte se ridică vama, dacă se plătește sau nu și cam care ar fi prețul final. M-aș risca să spun că merită a fi achiziționat și dacă costă în jur de 900 – 950 lei.

umizero_11

Care sunt specificațiile lui UMI Zero?

– display Super AMOLED de 5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli;

– procesor MediaTek 6592 octa-core la 2 GHz, Mali-450 GPU, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, una dintre cartelele microSIM suportă și carduri microSD și se transformă în single SIM cu suport pentru spațiu de stocare suplimentar;

– Android 4.4 KitKat;

– dual-sim cu suport pentru 2 cartele microSIM, 3G cu viteze de până la 42 Mbps în download, Wi-Fi

– senzor Sony IMX 214 de  13 Megapixeli, filmează la 1080p și cameră frontală de 8 Megapixeli;

– baterie de 2780 mAh, 140 gr. și 6.4 mm grosime.

umizero_2

Caracasa lui UMI Zero este fabricată dintr-un aliaj de magneziu cu aluminiu, iar din imaginile de presă arată într-un mare fel. Nu l-am testat, dar la prima vedere parcurgând specificațiile hardware aș spune că este un best-buy veritabil. Aproape că aș fi interesat să-l cumpăr spre a-i face review.

Ca design amintește puțin de OnePlus One, dar cu materiale de mai bună calitate, iar ca logo al companiei te duce cu gândul la Xiaomi, deși înclin să cred că nu există nicio legătură.

Unboxing pentru UMI Zero / Sursa

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.