Il am cu sotia mea si este legat de timpul pe care il aloc net-ului, in ultimul timp din ce in ce mai mult. De vreo 2 – 3 luni am cele 4 bloguri:
istoria-geografia.blogspot.com si asta si imi iau ceva timp.
         Blogul meu ma intereseaza in mod deosebit. Pierd mult timp pe trafic.ro, sectiunea bloguri si ze list – citind cele mai accesate, ma rog citite, bloguri din tara noastra. Incerc, repet incerc, sa descopar cum au ajuns sa aiba succes – poate, poate voi reusi si eu in plan indelungat sa cresc traficul. Subiectele lor sunt interesante dar cred ca la un moment dat se repeta multe articole – asemanatoare cu cele din zona revista presei. Inteleg ca unele persoane – bloguri scot bani din chestia asta – insa nu asta este targetul meu. Probail ca la un moment dat o sa dau o atentie mai mare altor subiecte din viata mea – serviciul, sotia, s.alt. si cititul blogurilor o sa imi ia mult mai putin.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.