Smartphone

În toamna anului trecut vă scriam despre un iPhone 2G sigilat vândut la licitaţie pentru suma de 39.336 dolari. Aceea era o variantă cu 8 GB stocare, una care s-a produs şi vândut în milioane de unităţi.

A existat însă şi o versiune cu 4 GB stocare, una care era doar cu 100 de dolari mai ieftină decât varianta superioară. Pentru că foarte mulţi au preferat să cumpere modelul cu 8 GB stocare, iPhone-ul 2G cu 4 GB s-a produs pentru o perioadă limitată de timp (nici trei luni de la debut până la retragerea de pe piaţă) şi într-un număr redus de unităţi. În tot acest context, un iPhone 2G cu 4 GB stocare sigilat este rar, de aceea şi preţul este pe măsură.

In cadrul unei licitaţii organizată de cunoscutul site de licitaţii lcgauctions.com un astfel de exemplar rar a fost vândut pentru uimitoarea sumă de 190.372 dolari. Preţul plătit este uriaş, mai ales dacă ne gândim că vorbim de cea mai ieftină versiune anunţată de Apple în 2007. Ironic, nu ?

Categorii: apple
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.