Diverse

Ca să înţelegeţi că fiecare ţară îşi are ciudaţii ei (unii care în această perioadă pun în pericol vieţilor celor normali), un italiat de 31 de ani a fost găsit de poliţie pe străzile micuţei localităţi San Fermo din regiunea Lombardia căutând pokemoni.

În ciuda faptului că Lombardia este poate cel mai mare focar de COVID-19 din lume în acest moment, italianul şi-a scos fata pe străzile localităţii San Fermo pentru a se juca Pokémon Go. Când poliţiştii l-au întrebat de ce nu respectă restricţiile impuse, acesta ar fi răspuns nonşalant că “trebuie să vânez pokemoni”.

Italianul a fost amendat şi trimis acasă, însă în continuare în Italia există mulţi oameni care nu respectă interdicţiile impuse de guvern. Se pare că la nivel naţional au fost amendaţi peste 43.000 de italieni care au încălcat restricţiile legate de pandemie.

Sursa: newsweek.com

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.