Nu doar voi aveti sansa de a castiga. PCFun pune la bataie un MacBook Air de toata frumusetea si tot ce trebuie sa fac pentru a intra in concurs este sa scriu cateva cuvinte despre un produs al lor :)

Coincidenta face ca iPhone Help Desk sa isi doreasca un laptop mar. De ce spun asemenea traznai? Pai: Pwnage Tool, iPhone SDK, iPhonodroid si multe alte aplicatii, utilitare si solutii se bazeaza pe Mac OS si bine fac, iPhone-ul este un produs Apple si trebuie tratat ca atare. Luand in calcul si faptul ca Air-ul are undeva pe la 1,36 kg, procesor Core 2 Duo, o autonomie de cateva ore bune si suporta chiar si Windows (pentru minunatii exclusiviste), este alegerea perfecta nu doar pentru mine ci pentru orice persoana aflata permanent in miscare ce trebuie sa fie online cea mai mare parte a timpului.

Testele hardware ale marilor publicatii in domeniu situeaza Air-ul la un nivel mediu (comparat cu produse de top). Procesorul si memoria sunt suficiente pentru a face fata multitasking-ului pastrand insa si consumul de energie la un nivel optim. O balanta gandita de Apple in cazul celor mai multe produse lansate.

Cateva detalii tehnice interesante si inchei:

– Carcasa de aluminiu super rezistenta la lovituri si zgarieturi dar si usoara (datorita acesteia Air-ul cantareste atat de putin);

– Procesor Core 2 Duo, 2 Gb de memorie DDR3 si 6MB L2 Cache;

– Video de la nVIDIA: GeForce 9400M;

– Display LED de 13,3 inch;

– Durata de viata a bateriei pe Wifi aprox 5 ore;

– Posibilitatea de a comanda un model cu SSD.

Comments are closed here.