Diverse

Foxconn Technology Group este unul dintre cei mai mari producători de componente electronice din lume, iar printre principalii săi clienţi regăsim nume mari precum Apple, Sony, HP, Microsoft, Acer, Amazon, Google, Intel, Xiaomi sau Huawei.

Presa asiatică relatează zilele acestea că de curând un manager taiwanez dintr-o fabrică Foxconn din Shenzhen a fost prins după ce în ultimii ani a reuşit să fure iPhone-uri în valoare de peste 1.5 milioane dolari. Acesta lucra într-un departament de testare şi ajutat de alţi 8 subordonaţi a sustras peste 5700 de modele iPhone 5 şi iPhone 5s utilizate în testele de calitate şi siguranţă.

Fiind smartphone-uri uzate, acestea au fost vândute ca second hand-uri unor magazine din Shenzhen. Managerul a fost găsit vinovat de autorităţile din Taiwan şi urmează să îşi primească sentinţa ce poate ajunge până la un maxim de 10 ani de închisoare.

Sursa: phonearena.com

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.