Accesorii inteligente

Cunoaşteţi deja scandalul iscat de Apple prin eliminarea jack-ului audio de 3.5 mm din smartphone-urile iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Chiar dacă nu este primul producător care face acest lucru, cu siguranţă este cel mai cunoscut la nivel mondial.

Mulţi utilizatori nu şi-au pierdut speranţă şi iată că la câteva săptămâni de la lansarea celor două telefoane există şi o soluţie viabilă. Un mic producător de accesorii din Statele Unite ale Americii a lansat prima carcasă dedicată noilor device-uri Apple cu jack audio de 3.5 mm încorporat: Fuze. Această carcasă include şi o baterie externă care sporeşte autonomia: pentru iPhone 7 aduce un plus de 2400 mAh, în timp ce pentru iPhone 7 Plus aduce un plus de 3600 mAh.

fuze-3

Fuze va fi disponibilă în 5 variante de culoare: alb, negru, albastru, auriu şi roz, iar preţul său va fi de 69 dolari. Spun va fi deoarece în acest moment producătorul strânge fonduri pe indiegogo.com pentru a-l putea produce (fonduri pe care le-a strâns deja), urmând ca producţia de masă să demareze pe 1 noiembrie.

Dacă sunteţi utilizator de iPhone 7 sau iPhone 7 Plus şi doriţi ca în timp ce încărcaţi telefonul să ascultaţi şi muzică, Fuze este cu siguranţă o soluţie practică.

fuze-5