domo pop-up Diverse

DOMO POP-UP reprezintă noul concept de magazine ce a apărut la sfârșitul anului trecut. Retailerul Domo dorește ca până la finele lui 2015 rețeaua DOMO POP-UP să ajungă la 100 astfel de magazine.

În data de 21 mai 2015 un nou magazin DOMO POP-UP se va deschide în Bragadiru, Ilfov. Adresa exactă este str. Povernei numărul 18, la intersecția cu șoseaua Alexandriei, vizavi de Primăria orașului. Programul zilnic va fi între 09:00 și 18:00, dar în ziua inaugurării programul va fi prelungit până la ora 20:00.

Primele 30 de persoane care vor vizita noul magazin DOMO POP-UP din Bragadiru vor primi gratuit câte un încărcător auto universal.

Rețeaua de mini-magazine oferă o gamă nu tocmai largă de produse IT&C – telefoane, tablete, laptopuri și accesorii, dat fiind spațiul restrâns în care DOMO POP-UP își desfășoară activitatea.

Principalele facilități oferite de DOMO POP-UP:

– produse IT&C la prețuri avantajoase, mai mici decât în orice alt magazin DOMO sau pe www.domo.ro;

– acces la o platformă modernă care oferă posibilitatea de a comanda rapid orice produs din portofoliul Domo, urmând a-l primi direct la domiciliu în decurs de maximum 24 de ore;

– terminale speciale pentru plata rapidă a facturilor la utilități, reîncărcare electronică, cumpărare Rovinietă și achiziția biletelor din rețeaua Eventim;

– transport garantat pentru orice produs;

– servicii de instalare a produselor la domiciliu;

– garanție extinsă;

– posibilitatea de retur în maximum 31 de zile de la cumpărare;

– vânzare în rate;

– acces la programul DOMO Exclusive Club.

Domo Pop-Up Bragadiru

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.