Se deschide cutia Pandorei pentru tablet pc-uri. Inaugurarea a făcut-o iPadul. Cererile numeroase au făcut ca stocul să fie limitat pentru piaţa americană iar lansarea pentru Europa are de aştept încă o lună. Dell – una dintre cele mai mare companii pe zona de laptopuri, pc-uri, netbookuri – pregăteşte un rival pentru tablet pc-ul de la Apple. Numele său se pare că va fi Dell Streak.

           Vor fi mai multe versiuni (că tot se vorbeşte la nivel de zvonuri de un iPad mai mic) de 5, 7 şi 11 inch. Primul venit va fi cel de 5 inch (Dell Mini 5) urmând la sfârşitul lui 2010 cel de 7 inch şi începutul lui 2011 cel mai mare tablet pc.
            La prima vedere seamănă, indecent de mult, cu rivalul iPad. Diferenţele îmi sunt aproape insesizabile. Cele trei butoane de la bază sau dacă rotim din partea dreaptă sus par a fi un “bonus” căci iPad-ul nu are decât un joystick micuţ, restul fiind  bazat pe touch.
via Androidandme
Sursa: Engadget

Categorii: arhiva-ipad

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.