Smartphone

Braşovenii de la Allview au mai lansat încă un telefon dual-sim: Allview P3 AllDro.

Allview P3 Alldro rulează sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread și dispune de un ecran capacitiv multitouch cu diagonala de 4.1 inci. Surprinzător este faptul că rezoluția acestuia este de 480×800 pixeli, rezultând o densitate de 240dpi, ceea ce nu este deloc rău.

Smartphone-ul are un procesor ARM11 setat la frecvenţa de 670MHz, ajutat de un procesor grafic POWERVR SGX 531. Camera foto este de 8 megapixeli și prezintă focalizare automată. Suportul oferit de funcțiile Smile Detection, Face Detection sau Panoramic ajută utilizator în realizarea unor fotografii de calitate.

Telefonul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau prin 3G. Viteza de transfer a datelor este optimizata în cazul unei conexiuni 3G prin tehnologia HSPA ce permite viteze de upload de până la 5.4 Mbps și de download de 7.2 Mbps. Memoria telefonul este de 512 MB, dar prezintă posibilitatea extinderii cu ajutorul unui card microSD de până la 32 GB (la cumpărarea telefonului aveţi un card de 4 GB inclus în pachet). Mai prezintă Bluetooth 2.1, ieşire microUSB şi o baterie de 1900 mAh ce poate rezista în stand-by până la 200 de ore.

P3 AllDro este cu adevărat versatil în ce privește efectuarea apelurilor telefonice. Utilizatorul poate opta pentru unul dintre cele două numere SIM sau poate suna cu ajutorul unei aplicații VoIP precum Skype sau Yahoo Messenger.

Terminalul este disponibil în varianta neagră, dar în curând va apărea şi o variantă albă. Pretul este unul rezonabil, 999,01 RON pe site-ul producătorului.

Sursa: allview.ro