Telefoane Mobile

Se pare că cele două companii, Porsche şi RIM, au făcut echipă iar joia viitoare, pe 27 octombrie, în cadrul unui eveniment privat în Dubai vor revela obiectul unei aşa-numitei “colaborări exclusive”.

Cel mai probabil este vorba de acel Knight 9980, apărut pe forumul celor de la Maxpada acum o lună. Cu un design complet diferit de BlackBerry-urile cu care suntem obişnuiţi, este mai pătrăţos din fire iar tastatura este prevăzută a fi mai plată decât la cele existente momentan. Responsabili de schimbarea produsă în design sunt cei de la Porsche, care au depăşit plafonarea la maşini întrecându-se de ceva vreme încoace în  proiectarea unor diverse dispozitive, deci un smartphone nu ar fi deloc ceva neobişnuit pentru companie.

Nu putem uita că evenimentul vine după un mic-mare incident produs de cei de la RIM – 4 zile de disfuncţionalităţi la serviciul de mesagerie – care a afectat, zic eu, mult încrederea clienţilor în organizaţie. Totuşi, sunt foarte mulţi fani ai gadget-urilor-ediţie limitată, care nu se vor lăsa rugaţi în achiziţionarea “cavalerului 9980”.

Mai jos puteţi vedea cum arată invitaţia la acest eveniment exclusivist.