Samsung lansează o modă nouă: mobilul ecologic. În urmă cu ceva vreme vă vorbeam de Samsung Reclaim (arată bine, verde, dotări din clasa business). Acum au pus la “bătaie” un slider numit Samsung S5500E Lydord. Nu este mai nimic de prezentat, are un aspect elegant (ecran de 2.2 inch cu rezoluţie QVGA, suport HSDPA şi cameră foto de 3 MP). 

           Testează piaţa şi au o nişă fără concurenţă până acum. Nu ştiu cât de mult poluează un telefon mobil “normal” dar dacă vrei să pui capul pe pernă liniştit că nu strici armonia planetei ar trebui să îţi comanzi un Reclaim (care este şi la vânzare – în SUA). Dacă nu îţi pasă de cele enunţate anterior poţi să treci cu vederea articolul acesta (este cam târziu, nup:)). 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.