Smartphone

2019 va fi anul în care vor curge informaţiile despre noile smartphone-uri cu ecrane flexibile. Este clar că prima generaţie va fi una de testare a pieţei, de încercare a tehnologiei din spate, o generaţie supusă greşelilor.

Dacă până acum ştiam deja că Samsung, Huawei sau LG s-au înscris deja în această luptă, zvonacul Evan Blass a publicat în urmă cu doar câteva ore un filmuleţ de 20 de secunde în care ni se prezintă un posibil telefon Xiaomi cu display flexibil. Evan Blass nu confirmă autenticitatea filmării, astfel că trebuie să o tratăm cu o doză mare de scepticism.


În clip apare iniţial o tabletă care după doar câteva secunde se strânge şi se transformă într-un smartphone. Sistemul de operare utilizat pare a fi similar cu MIUI-ul celor de la Xiaomi, însă imaginea este foarte întunecată şi nu putem vedea niciun logo de confirmare.

Cum vi se pare această filmare ? Fake sau pe bune ?

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.