Telefoane Mobile

OnePlus este mai liniştit în această perioadă, lucru explicabil ţinând cont că vorbim de un producător care lansează 1-2 smartphone-uri pe an. Compania chineză nu frecventează târgurile tehnologice în stilul MWC Barcelona, de aceea zilele acestea a intrat într-un oarecare con de umbră mediatic.

Cu toate acestea două imagini tip hands-on tulbură puţin apele şi ne prezintă un OnePlus 6 cam previzibil din punct de vedere estetic. Observăm un terminal cu ecran 18:9 cu acel breton devenit deja un must-have în 2018 (chiar dacă nu toată lumea îl apreciază), o construcţie din sticlă (acest lucru ne duce automat cu gândul la încărcarea wireless), o cameră foto duală şi un scanner de amprentă poziţionat imediat sub aceasta.

Aceleaşi imagini ne confirmă versiunea cu 6 GB RAM + 64 GB de stocare şi Android 8.1 Oreo pe partea software.

Este clar că trebuie să fim rezervaţi vis-à-vis de aceste poze, mai ales că lansarea oficială va avea loc tocmai în luna iunie. Cel mai probabil avem de-a face cu unul dintre prototipuri, însă nu ştim sigur dacă vorbim de versiunea final aleasă.

Sursa: phonearena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.